Goedhart B.K.
(Casteleyn x Rubus B x Elegant)

AES ggk ~ 2011 ~ 1,68 m ~ Valk 


Goedhart is een hele stoere KWPN geregistreerde en AES goedgekeurde
hengst, gefokt door Janneke Gnodde en in eigendom van Yutine van Kessel en haar man. Hij heeft een prachtige valk kleur met vier witte benen. 

De vader van Goedhart is de Palomino hengst Casteleyn Platinum, die op Z1 niveau gelopen heeft. Casteleyn is zelf een zoon van de bekende KWPN Gelderse keur hengst Parcival en de NeWP merrie Tarana van Test x Rentheer. De moeder van Goedhart is de KWPN Gelderse elite sport merrie Cherina, een dochter van KWPN hengst Rubus B uit de preferente prestatie merrie Vodina van Elegant. Dit is een lijn die al veel fijne sport- en gebruikspaarden heeft voortgebracht. Goedhart is zelf op M2 niveau uitgebracht. 

 

Goedhart is volledig goedgekeurd bij het AES. Hij bezit het PROK certificaat van het KWPN, is WFFS vrij en hij heeft het KWPN cornage onderzoek zonder bijzonderheden afgelegd. Het is een harde, gezonde hengst met goed sperma. Hij heeft al een ruim aantal nakomelingen uit voornamelijk dressuurpaard merries. Deze zijn modern, hebben allen maat en formaat, goede beweging en een opvallend prettig karakter. Veel nakomelingen hebben tevens bijzondere kleuren zoals valk, palomino of smokey black, met vaak veel aftekeningen. Zie fotogalerij voor een impressie. 

 

Wij denken dat Goedhart qua type en bloedvoering interessant is voor de Gelderse- en dressuur fokkerij maar zeker ook voor de Groninger fokkers. Neem contact op met Marcel voor meer informatie. 

Dekgeld €650,- (vaste kosten €250,-) excl. btw en verzendkosten.

 


Fotogalerij 


Videos

Video volgt binnenkort


Nakomelingen