Wij hebben doorlopend verschillende paarden en pony's te koop. Neem contact met ons op voor meer informatie. Soms hebben we beschikbare paarden nog niet meteen op de website staan. Je kunt ook een zoekvraag bij ons neerleggen: we hebben een groot netwerk en weten vaak verschillende paarden te koop staan.

Hieronder kunt u de paarden zien die wij op dit moment op stal te koop hebben en waar we al beeldmateriaal van hebben gemaakt. .


Woensdag 5 juni 2024 

Te koop: Onette VB (Cizandro x Fabricius)

Onette is een mooie donkerbruine Ster tuigpaard merrie, hier bij ons gefokt en opgegroeid, een dochter van Unette en de preferente hengst Cizandro. Onette is goed aan de maat met 1.67m. Ze is beleerd voor de wagen maar nog niet op concours geweest. Heeft nog geen veulens gehad. Braaf op stal en in de omgang. 

Kijk hier voor meer info over Onette en haar afstamming. Bel of app Marcel voor meer informatie: +31 (0) 6 22 12 89 01. 

 


Woensdag 5 juni 2024

Te Koop: fokmerrie Filanda van Manno x Patijn, eventueel drachtig en/ of met hengstveulen van Odin

Wegens overcompleet bieden we de 14-jarige fokmerrie Filanda ster te koop aan. Ze is een goede moeder en wordt makkelijk drachtig. Ze heeft nu een hengstveulen van onze Gelderse hengst Odin aan de voet.

De moederlijn is predicaatrijk en er zijn al diverse tweede bezichtigings- en aangewezen hengsten voor de Tuigpaard richting uit gekomen. De lijn fokt ook veelzijdig. Moeder Volanda ster preferent heeft o.a. een Z2 dressuur nakomeling gegeven. Filanda heeft diverse nakomelingen voor ons gehad, zowel in de Tuigpaard als Gelderse richting. Zie ook haar eigen pagina op onze website met overzicht van de nakomelingen. 

Filanda wordt verkocht met gratis dekking van Odin. Wordt eerdaags gedekt maar ze is nu nog open, ze kan dus ook nog door u met hengst naar keuze gedekt worden als u snel reageert.  Mag naar nieuw huis als veulen afgespeend is (ca. September). Neem contact op met Marcel voor meer informatie: +31(0)622128901. 


Woensdag 5 juni 2024

Te koop: 5-jarige Keur Ibop (spr) merrie Odelia VB (Innocent x Garmisch x Legaat)

Wegens overcompleet te koop aangeboden Odelia VB. Braaf in de omgang en onder het zadel. Zeer gewillig op de sprong, heeft diverse 1.00m parcoursen gelopen. Ze is bij de stamboek opname als driejarige 1.62m gemeten. Ze komt uit een moederlijn met goede springpaarden. Zowel moeder R. als grootmoeder Eva hebben meerdere 1.35m paarden gegeven. Dit maakt Odelia ook interessant voor de fokkerij. Kan gedekt worden met een van onze hengsten of een hengst naar keuze. Per direct beschikbaar. Voor meer informatie neem contact op met Marcel via +31(0)622128901.


Hengstenhouderij en Trainingsstal Marcel van Bruggen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, ziekte, letsel van mensen, dieren, vervoermiddel of anderszins.