Merriebegeleiding via Paardenarts Rick Nicolai

Als u besloten heeft om uw merrie te laten dekken, maar u wilt graag begeleid worden in dit proces, dan bent u ook zeker bij ons op het juiste adres! 

 

Zoals voorgaande jaren doet dierenarts Rick Nicolai de merriebegeleiding bij Hengstenhouderij en Trainingsstal Marcel van Bruggen te Varik.

 

We bieden een 'merrie-pakket' aan, die alle scans en het opvoelen bevat die nodig zijn gedurende het dekseizoen. U brengt hiervoor uw merrie naar ons toe. Hier op stal zal uw merrie worden opgevoeld en er zal een scan van de baarmoeder en eierstokken worden gemaakt om te kijken wat het beste moment van insemineren is. Ook de dracht controle valt onder dit pakket. De kosten voor het merrie-pakket zijn €175,-. Deze kosten zijn exclusief de eventuele medicatie kosten.

 

De periode waarin u bij ons terecht kunt voor merriebegeleiding is van maart tot september. U kunt uw merrie(s) laten scannen op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Op deze dagen is de dierenarts vanaf 08.00 uur bij ons op stal aanwezig. Om het opvoelen en scannen zo vlot mogelijk te laten verlopen dient u ook om 08.00 uur aanwezig te zijn. 

Het is ook mogelijk uw merrie tijdelijk bij ons te stallen. De kosten hiervoor zijn:

  • Stalgeld paard €8,- per dag, paard met veulen € 10,- per dag.
  • Stalgeld pony €5,- per dag, pony met veulen €8,- per dag.

Indien u interesse heeft in onze merriebegeleiding kunt u contact opnemen met Paardenarts Rick Nicolai via het telefoonnummer 06 309 352 87 of door een mail te sturen naar dierenarts@ricknicolai.nl

Als u ook interesse heeft in de stalling tijdens de merriebegeleiding kunt u voor de stalling contact opnemen met Marcel van Bruggen via het telefoonnummer +31 6 22 12 89 01 of door een mail te sturen naar info@marcelvanbruggen.nl

 

Wij hopen u en uw merrie(s) te mogen ontvangen het komende seizoen!


Hengstenhouderij en Trainingsstal Marcel van Bruggen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, ziekte, letsel van mensen, dieren, vervoermiddel of anderszins.