Hier kunt u de Tuigpaard dekhengsten vinden die bij ons dekstation beschikbaar zijn.

 


Lanto HBC (Delviro HBC x Patijn x Renovo)

KWPN ~ 2016 ~ 1,69 m ~ Zwart bruin

 

 Lanto HBC is een goed ontwikkelde, zeer tuigtypische, bergop gebouwde hengst die goed in het rechthoeksmodel staat en over zeer veel natuurlijke aanleg beschikt. De hengst heeft veel tot zeer veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed rijden. De stap is correct en goed van ruimte en souplesse. Voor de showwagen beweegt de hengst met een zeer goede lichaamshouding en zeer veel lichaamsgebruik. Lanto HBC heeft in beweging een aansprekend front waarbij de hals er zeer goed op staat. Lanto HBC heeft zeer veel knie-actie en schoudervrijheid. Het achterbeen wordt goed gebogen. De draf heeft veel tot zeer veel zweefmoment. Lanto HBC heeft veel tot zeer veel looplust. De hengst heeft als tuigpaard zeer veel aanleg en geeft zijn rijder een zeer goed gevoel. Het is een eerlijke en betrouwbare hengst, makkelijk in de omgang en rustig op stal.

Lanto HBC kan tuigtypische eigenschappen alsmede maat en formaat toevoegen aan de tuigpaardenfokkerij.

 

WFFS vrij

 

Dekgeld € 600,-  (vaste kosten €150,- + €450,- bij dracht) excl. btw en verzendkosten

 

Fokker Douwe van der Boon uit Noardburgum

 


Lexington (Fantijn x Colonist x Marvel x Video)

KWPN ~ 2016 ~ 1.61 m ~ Bruin

Deze expressieve zoon van Fantijn slaagde met uitmuntende cijfers. Met maar liefst een 9 voor zijn front, een 8 voor zijn achterbeen gebruik en een 8,5 voor zijn actie in het voorbeen is Lexington een waardige zoon van zijn beroemde vader. Vervolgens vinden we de goed presterende hengsten Colonist, Marvel en Video welke relatief weinig voorkomen in de fokkerij.

Met de bruine, bloedmooie Lexington voegt u ras, front én prestatie toe aan uw merrie.

 

WFFS vrij

Dekgeld op aanvraag


Fokker T. Mekelenkamp uit Pannerden

 


Hengstenhouderij en Trainingsstal Marcel van Bruggen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, ziekte, letsel van mensen, dieren, vervoermiddel of anderszins.