Odin (Edmundo x Vitens)

KWPN ~ 2019 ~ 1,71m ~ Palomino 

 

Odin is een zoon van onze hengst Edmundo en de merrie Buonaternel Elite Preferent Sport (-dres). Odin is in mei 2022 goedgekeurd bij het KWPN met zeer goede cijfers voor zijn verrichting onder het zadel.. Hij verdiende een 9,5 voor zijn instelling en voor alle dressuur onderdelen behaalde hij een 8,5. De jury zei:

"Het is een royaal ontwikkelde hengst met een ruime en actieve manier van bewegen en souplesse. Hij heeft een mooie verrichting laten zien en hij doet alles met een zeer goede instelling en veel werklust. Ook op het buitenterrein blijft Odin goed geconcentreerd op de ruiter. Vooral zijn voorbeengebruik is zeer opvallend en expressief."

Odin is in 2023 volledig goedgekeurd na zijn aangespannen verrichting en wordt tevens gehandhaafd als dekhengst bij het KWPN op basis van zijn nakomelingen. 

Momenteel wordt Odin getraind door Dirk-Jan van de Water. Hij startte hem dit seizoen in de Subli Cup, op de Sportdag en in de KWPN Hengstencompetitie, waar ze Kampioen geworden zijn. Lees het laatste nieuws over Odin hier

 

  • Kampioen van de KWPN Hengsten Competitie & Sportdag Gelders paard 
  • Kan souplesse, beentechniek en schoudervrijheid verbeteren
  • Zal maat, formaat en bewerkbaarheid geven 

 

Dekgeld €1000,- waarvan €250,- vaste kosten. Excl btw en verzendkosten.

 

Marcel heeft Odin in mede-eigendom met T. van Steenis. De fokkers van Odin zijn M.H. Zwaneveld en P.E.M. Herweijer uit Assen. 

 

Vind Odin hier in de KWPN database. 


Fotogalerij 


Videos


Nakomelingen